Vacature advocaat stagiaire voorbij zien komen

vacature advocaat stagiaire

Een andere baan

Al een hele tijd twijfel ik over het aangaan van een nieuwe carriere. Mijn baan als manager is al jaren erg leuk maar bevat voor mij geen uitdaging meer. Een tijdje terug kwam een vacature advocaat stagiaire voorbij. Ik wist meteen dat dat is waar ik al maanden naar op zoek was. Eerder heb ik een studie gevolgd in rechten maar deze niet afgerond. De gedachte dat ik mijn tijd verspild had heeft al die jaren in mijn hoofd gespeeld maar nu kan ik dat terug draaien! Door de vacature advocaat stagiaire kan ik deeltijd aan de slag met werken en met studeren. Zo kan ik mijn opleiding alsnog afronden en werken in het vak dat ik al van jongs af aan heb bewonderd.

vacature advocaat stagiaire

Carrière opties

Doordat ik na het beëindigen van mijn opleiding gelijk ben gaan werken heb ik nooit echt mijn carrière opties bekeken. Genoegen nemen met de situatie zoals deze is, is vaak de meest voor de hand liggende optie. De makkelijkste uitweg eigenlijk. Nu krijg ik toch de kans echt carrière te gaan maken. En overduidelijk ook meer geld te gaan verdienen. Het najagen van mijn droom leek altijd onwerkelijk maar wordt nu waargemaakt. Gewoon omdat ik online een vacature voorbij zag komen. Ik voel me erg positief bij dit idee en hoop dat ik andere mensen ook inspireer harder te werken om dromen waar te laten maken. Wie heeft er nog tips voor mij en mijn carrièreswitch?