Social Media marketing legt je geen windeieren

55Als recente werkgever ben ik gelijk grote stappen gaan zetten. Een van de nieuwe ervaringen die ik zodoende heb opgedaan is die met de wondere wereld van het web. Ik zou toch echt met klem andere startende ondernemers willen aanraden eens goed te kijken naar de mogelijkheden die er op het web allemaal nog voor je liggen. Natuurlijk hangt het per segment waar je je qua werkzaamheden, diensten of producten in begeeft – maar mijn ervaring is dat je met praktisch alles kunt scoren op het web, mits je het goed aanpakt. Omdat ik hier zelf geen ster in ben, heb ik mijn Social Media marketing uitbesteed aan het bedrijf ZEO, waarover ik zeer te spreken ben.

Bewonderenswaardige resultaten van de inzet op Social Media

50 ZEO zet de expertise en kennis die zij in huis heeft echt in voor je onderneming, en dat werpt al snel z’n vruchten af. Zo hebben wij in zeer korte tijd in behoorlijke mate een community weten op te bouwen op het web. De Social Media marketing behelst verschillende aspecten, zo doen ze bijvoorbeeld aan webcare, een stimulans van de merkbeleving en hebben we ervoor gekozen enkele toonaangevende ambassadeurs voor ons in te zetten. Over alle aspecten ben ik meer dan tevreden en alle dragen bij aan een levendige community op verschillende Social Media. 14Veel klanten en potentiële klanten noemen op het web nu onze naam en laten zo sporen na. Bovendien is dit soort mond tot mond reclame een van de beste vormen die je kunt hebben. Binnen hun eigen cirkel nemen mensen graag iets aan namelijk. Samenvattend: ik ben zeer tevreden over de resultaten!