Plezier met Interne logistiek

Vanaf het moment dat ik last van mijn rug kreeg ging het erg snel. Ik kon op gegeven moment niet meer mijn werk uitvoeren zoals het hoort waardoor ik ziek thuis kwam te zitten. Mijn werkgever was komt dan ook geregeld op de koffie in de hoop dat ik snel beter word, dankzij het zware werk is dit niet geschikt helaas.

datema

Nu dat ik te horen heb gekregen van hem dat hij is gaan kijken naar Interne logistiek hoopte ik ook van de klachten af te komen. Met Interne logistiek wordt dan ook bedoeld dat de wagen het zware werk voor je doet! Enige wat je zelf hoeft te doen is het besturen van deze wagen. Dit vond ik perfect waardoor ik hoopte het werk weer te kunnen hervatten én snel!

IMG_2839-300x225

Doordat ik van de week bij een masseur ben geweest had ik het gevoel dat het een stuk beter ging. Mijn werkgever had ik op de hoogte gebracht dat ik graag weer aan het werk wil, dat thuis zitten is niks voor mij. Als present dat ik weer aanwezig was mocht ik als eerst deze logistiek wagen in gebruik nemen! Nooit verwacht maar moet eerlijk zeggen dat dit dé uitvinden is! Het werk wordt zo in ieder geval een stuk gemakkelijk gemaakt en de klachten in mijn rug zijn verdwenen!