Op basis van cradle2cradle te werk gaan

logo_op_blauw_nieuw_uitsnede2Al een geruime tijd zijn ook wij druk in de weer om een manier te bedenken hoe dat wij cradle2cradle te werk kunnen gaan. Echter was het wel zo dat ikzelf eerst nog goed moest uitzoeken hoe dat dit precies moest gebeuren. Met een groot team wat werkzaam is in het magazijn moest ik met een goed en duidelijke manier van werken komen anders zou het vrijwel tot niks uitlopen. Mijn zoektocht op het internet naar een bedrijf die mij hierin kan assisteren ben ik terecht gekomen op de website van Euro-techniek.nl. Hun kunnen mij assisteren in het verwerken van de gevraagde opdrachten, precies wat wij nodig hebben binnen ons bedrijf.

Gemak van het internetM398-16

Ik moet wel zeggen dat ik eerst goed wilde weten hoe dat hun te werk gaan wil ik het waar kunnen maken. Bij hun op de website werd mij in ieder geval al wel duidelijk dat hun werken op de manier hoe dat een cradle2cradle precies inhoudt. Echter wilde ik de producten die hun hierin leveren ook binnen mijn bedrijf presenteren. Door het feit dat ik uiteindelijk contact heb gezocht met dit bedrijf is mij in ieder geval wel duidelijk geworden dat hun wel degelijk goed te werk gaan. Nu moest ik nog samen met het personeel zien te realiseren hoe dat hun perfecte kwaliteit moeten leveren.ISO-13485_certificaat_175