Mijn administratie in Amersfoort heb ik uit handen gegeven

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om mijn administratie Amersfoort helemaal uit handen te geven. Nog nooit heb ik zo goed geslapen als de afgelopen week, nu ik mij geen zorgen meer hoef te maken over mijn boekhouding. Wekenlang heb ik bijna niet kunnen slapen omdat mijn boekhouding op de één of andere manier niet meer klopte en wat ik er ook aan deed, het lukte  mij niet om deze wel weer kloppend te maken. Ondertussen merkten mijn familie thuis ook dat er iets aan de hand was, want ik was de laatste tijd echt niet te genieten.  administratie Amersfoort

Weer rust in mijn hoofd

Nadat ik eerst een vrijblijvend intake gesprek heb gehad bij Ben Snijder, heb ik mijn administratie in Amersfoort, uit handen gegeven.  Ik kon bijna wel huilen, zo blij was ik dat ik mij niet meer druk hoefde te maken om het feit dat mijn cijfers in het kasboek niet klopten. Op de één of andere manier had ik een foutje gemaakt, wat tot grote gevolgen leidde. Veel stress en slapeloze nachten waren het gevolg, maar ik kan nu weer opgelucht adem halen en de fout in mijn kasboek was gevonden, er was een komma verkeerd gezet.