Lease een goede occasion

Als je op zoek bent naar een leaseauto heb je daar verschillende mogelijkheden voor. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor financial leasing. In dit geval word je de economische eigenaar van het voertuig. Zoek je een personenwagen waarmee je bij je klanten op bezoek kunt gaan of heb je liever een bedrijfswagen? Het is altijd mogelijk om deze te leasen. Bij Financial Lease Direct kun je kiezen uit veel verschillende occasionmodellen, die echter nooit ouder zijn dan vijf jaar.

lease_berekenen

Wat houdt financial leasing in?

Als economische eigenaar betaal je zelf de kosten van het onderhoud en de verzekering van je auto. Bij de aanschaf betaal je ook btw, maar dit houdt meteen ook in dat je deze tijdens de maandelijkse aflossingen niet meer hoeft te betalen. De auto wordt op naam van je bedrijf geregistreerd en kun je op de balans zetten. Bij de eerstvolgende belastingaangifte kun je dan de btw die je betaald hebt terugvorderen van de fiscus.

f52f9f41905e6efb07a4db452503a23f

Hoe werkt Financial Lease Direct?

Heb je interesse in het leasen van een auto maar weet je niet goed het dat allemaal precies in zijn werk gaat? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen met Financial Lease Direct. Zij kunnen je advies geven over het leasen en alles wat daarbij komt kijken, maar ook samen met jou een geschikte wagen uitzoeken. Heb je iets gevonden dat je aanstaat? Dan kun je zelf berekenen hoeveel premie je daarvoor per maand gaat betalen. Je kunt ook gratis een offerte aanvragen.