Gezocht op Administratie Terneuzen

writing-828911_640-300x200

Sinds korte tijd ben ik op zoek naar een goed en bovendien betrouwbare administratiekantoor. Helaas had ik het maar niet gevonden waardoor ik steeds weer mijn eigen administratie moest verwerken. Begrijp me niet verkeerd, administratie inboeken terwijl je een goedlopende zaak hebt is vrijwel onmogelijk vandaar de reden dat ik op zoek moet naar een administratiekantoor waar ik met een goed gevoel mijn boekhouding kan neerleggen. Door te zoeken op het internet naar Administratie Terneuzen ben ik terecht gekomen op de website van AASA administratieve dienstverlening. Dit bedrijf weet in ieder geval hoe dat de administratie geboekt dient te worden.cropped-aasalogo

Goede service

Ik heb dan eerst telefonisch contact gehad met dit bedrijf voordat ik het besluit wilde nemen om klant te worden bij hun. Het gaat immers om mijn privé administratie binnen de muren van mijn bedrijf. Aangezien ik dit maar al te goed wil inboeken was het zoeken naar een administratiekantoor de beste oplossing die ik vinden kon. Ik ben dan ook blij dat ik gezocht heb op Administratie Terneuzen anders was ik vrijwel nooit bij hun op de website terecht gekomen. Waar ik dan weer heel erg tevreden over ben is het feit dat de kosten voor het inboeken van de administratie bij hun een stuk lager ligt als dat ik verwacht had.