Een perfecte feestzaal bij jou in de buurt?

logo_topOmdat ik nu al een paar jaar mijn eigen bedrijf heb. Wordt het hoog tijd voor een personeelsfeest. Hiervoor wil ik natuurlijk wel een goede feestzaal hebben. Ik heb bij het organiseren van mijn bedrijfsfeest gebruik gemaakt van de diensten van ietsdoenofferte.nl. Zij bieden de mogelijkheid om zelf met wensen te komen en je krijgt vervolgens gratis offertes gestuurd. Zo zocht ik bijvoorbeeld op: “unieke feestzaal voor een bedrijfsfeest”. Ik kreeg binnen enkele uren al reacties van meerdere bedrijven bij mij in de buurt, met daarin een offerte. Daarin had ik nog een paar wijzigingen en had alles eigenlijk binnen één dag geregeld. Ook voor tips tijdens het feest kan ik hier terecht, zeer informatief dus.

Verloop bedrijfsfeest

jubileumAls je een thema aan het feest moest verbinden dan zou ik het swingend zijn geweest. Omdat ik veel van improvisatie hou, kwam dit natuurlijk ook terug op het feest. Er werd muziek voor iedereen gedraaid en men kon ook verzoeknummers indienen. Bij binnenkomst kreeg iedereen een drankje. Toen iedereen er eenmaal was hadden de meeste door dat dit geen gewoon personeelsfeest was. Er was veel interactie met pianisten en het publiek en zo was iedereen in de feestzaal aan het swingen. De meest aparte genres kwam voorbij wat ook heeft bijgedragen aan een onvergetelijke avond. Dit was ook precies die ene eis die ik online had aangegeven.

feestzaal-trouwlocatieToen iedereen maandag weer op het werk kwam hadden ze het er nog over. Snel en simpel geregeld dus bij IetsDoenOfferte. Ik hoop jullie hiermee dus uren zoekwerk online bespaard heb. Want het is inderdaad niet makkelijk om een goed feest te organiseren, maar het kan dus wel.