Bestelbus Inrichting

Fleetservice-ASHWilt u uw bestelbus gaan inrichten, maar weet u niet precies hoe? Zoek niet verder. ASH Carrosserie is namelijk een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het inrichten van bestelbussen. Wij bieden u een professionele inrichting voor elke soort bestelbus.

ASH Carrosserie is in het bezit van alle benodigheden om de ideale bestelbus inrichingen te creëren . Voor wij beginnen aan de inrichting van de bestelbus, kijken wij welke op maat gemaakte componenten en maatwerk er geleverd moet worden om uw bestelbus praktisch te maken.fleetservice

Al jarenlang werken wij in de inrichting van bestelbussen. Door deze jaren heen zijn wij gespecialiseerd geraakt in ons vak. Wij leveren daarom alleen de beste kwaliteit inrichting. Dit doen wij door middel van onze hoogwaardige materialen. Deze materialen zijn alle veiligheidsproeven doorstaan en verzekerd u dus van optimale bescherming. Ondanks dat deze materialen zo sterk zijn, zijn deze ook nog eens licht!

Wij maken gebruik van slagvast kunststof, high strength steel en aluminium. Op deze manier leveren wij de lichst mogelijke inrichtingen voor uw bestelbus die tegelijkertijd ook nog eens beschermd.

Bent u benieuwd of uw bestelbus ook ingericht kan worden door ASH Carrosserie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!bedrijfswageninrichting